Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Αχαΐας με αντιπροσωπεία του Διεθνούς Επιμελητηρίου του Ντουμπάι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Ο κ. Έζρα Φρίντμαν, Επικεφαλής  του «Dubai International Chamber», που καλύπτει τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και των Βαλκανίων, καθώς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Αχαΐας, για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και επενδυτικών συνεργασιών, στις 04/07/2024 στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

Στην αντιπροσωπεία του Ντουμπάι έγινε σύντομη παρουσίαση του «προφίλ» των επιχειρήσεων και της αγοράς της περιοχής των προοπτικών της. Μάλιστα, από την πλευρά του κ. Φρίντμαν επιδείχθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για την ποιότητα των τροφίμων και ποτών που παράγονται στη χώρα μας και ειδικότερα στην περιοχή μας, εξ ου και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η επικοινωνία των δυο πλευρών στο επόμενο διάστημα, με την υπογραφή διαρκούς μνημονίου συνεργασίας.

Η συνάντηση, ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια των σχέσεων που έχουν δομηθεί με τους εκπροσώπους του Ντουμπάι, καθώς η πρώτη επαφή είχε γίνει κατά την παρουσίαση του «Αυτοκινητοδρομίου Αχαΐας» που είχε πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι το 2022 από τους κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και κ. Παναγιώτη Χελά, στο πλαίσιο της ελληνικής επιχειρηματικής αποστολής που είχε οργανώσει η Ελληνική Κυβέρνηση με 18 ελληνικές επιχειρηματικές προτάσεις που είχε επιλεγεί να παρουσιαστούν.

Επίσης την ίδια χρονιά, είχε υπάρξει νέα συνάντηση κατά τη διάρκεια των εργασιών της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπου τιμώμενη χώρα ήταν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από την πλευρά του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι κ. Απόστολος Μάρκος, Οικονομικός Επόπτης, κ. Παναγιώτης Χελάς, Μέλος Διοικητικής Επιτροπής, κ Ανδρέας Ντακόλιας, Διαχειριστής της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επιμελητηρίου, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. κ. Καραμπέτ Σάαντ και κ. Πέτρος Δημόπουλος

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.