Α. Παναγιωτόπουλος: «Όλοι ‘‘μπετόν αρμέ’’ απέναντι στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τη δήθεν ψυχιατρική μεταρρύθμιση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην πλατιά πανελλαδική σύσκεψη που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων στο ΨΝΑ, στο Δαφνί, για τον συντονισμό της δράσης απέναντι στο σχέδιο νόμου-έκτρωμα για την Ψυχικής Υγεία και τιςΕξαρτήσεις, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Αφού άκουσε τις παρεμβάσεις όλων των εκπροσώπων των φορέων σε αυτή τη μαζικότατη, με φυσική παρουσία και διαδικτυακά, πανελλαδικήσύσκεψη απήυθυνε χαιρετισμό, επιβεβαιώνοντας ότι πάνδημο αίτημα είναι η απόσυρση το νομοσχεδίου-εκτρώματος για την ολοκλήρωση αυτής της δήθεν ψυχιατρικής μεταρρύθμισης.

Όπως επεσήμανε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό μου πρέπει να πάμε «όλοι μαζί, “μπετόν αρμέ”, στο δρόμο και τη Βουλή», απέναντι σε αυτό το εγκληματικό νομοσχέδιο. Και τόνισε ότι πρόκειται για μια «ιδεολογική, πολιτική, κοινωνική και επιστημονική επιδρομή της νεοδεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού υπέρ των ολιγοπωλίων». Τέλος, τόνισε ότι με αυτό το νομοσχέδιο η κυβέρνηση «ολοκληρώνει το ξήλωμα του ΕΣΥ και η ψυχική υγεία δεν πρέπει να αποκοπεί από το ΕΣΥ».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.