Επιστολή Φ. Ζαΐμη στον Διευθυντή Δασών Αχαΐας για να επισπευθούν τα αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε συνέχεια των καταστροφικών πυρκαγιών, που έπληξαν το Δήμο Ερυμάνθου και ιδιαίτερα την ημιορεινή περιοχή στο χωριό Κάλφα Αχαΐας και των όμορων οικισμών, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης κρίνοντας επιτακτική την ανάγκη προστασίας και αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών με αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα, επισημαίνει μέσω σχετικής επιστολής του στον Διευθυντή Δασών Αχαΐας Χρήστο Δημόπουλο, την υποχρέωση άμεσης δρομολόγησης των απαραίτητων ενεργειών.

Ο κ. Ζαΐμης ζητά, μεταξύ άλλων, την επίσπευση των σχετικών μελετών με επείγουσα διαδικασία έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα αντίστοιχα αντιπλημμυρικά και διαβρωτικά έργα για να προλάβουμε ενδεχόμενους κινδύνους στο άμεσο μέλλον.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι στη διάθεσή σας, να συνδράμει, όπου και αν χρειαστεί, για το εν λόγω θέμα με σκοπό την πρόληψη και θωράκιση των περιοχών με όλες τις παρεμβάσεις, ως απόρροια τυχόν ακραίων καιρικών συνθηκών το φθινόπωρο», καταλήγει στην επιστολή του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.