Δημοσκόπηση GPO για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ισχυρό προβάδισμα Ανδρουλάκη – ΚΑΡΤΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ έχουν και αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του κόμματος, αλλά και για την ευρύτερη κοινή γνώμη, αφού μιλάμε για ένα κόμμα που φιλοδοξεί να καταστεί αξιωματική αντιπολίτευση και να αποκτήσει κυβερνητική προοπτική τα επόμενα χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι, καθώς η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν συμπεριλαμβάνονται στους υποψηφίους της έρευνας τα ονόματα της κ. Γιαννακοπούλου και του κ. Κανελλάκη, που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι αφότου είχε ξεκινήσει η παρούσα ερευνητική διαδικασία. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζονται τόσο στο σύνολο της κοινής γνώμης όσο και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, η πλειοψηφία των οποίων, άλλωστε, θα έχει και τον τελικό λόγο για την επόμενη μέρα στο κόμμα τους.

Στην πρώτη ενότητα διερευνήθηκε ο αντίκτυπος των πρόσφατων ευρωεκλογών, με το 71,8% του συνόλου να αποτιμά αρνητικά το αποτέλεσμα, τη στιγμή που οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θεωρούν σε ποσοστό 46% ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό, έναντι 52% που πιστεύει ότι, παρά τη μικρή εκλογική άνοδο, δεν επιτεύχθηκαν οι πολιτικοί στόχοι που είχαν τεθεί.

Στη διεξοδική «ακτινογράφηση» των χαρακτηριστικών των υποψηφίων που επιχειρήσαμε, περιλαμβάνονται η κ. Αποστολάκη και οι κ. Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Δούκας και Κατρίνης.

parapolitika.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.