Αντώνης Ρέμος: Το μήνυμά του στην πρώτη συναυλία μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από σκηνής αποφάσισε να απαντήσει στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος.

«Δεν έχω να πω πολλά λόγια. Ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει. Σε εσάς απλά θέλω να σας πω πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα αληθινό ευχαριστώ».

Στην έναρξη της πρώτη του συναυλίας μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής που ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Αντώνης Ρέμος, ευχαριστεί το κοινό που βρίσκεται δίπλα του.

Από τις εισαγγελικές αρχές ο καλλιτέχνης ερευνάται για τις κατηγορίες της φοροδιαφυγής, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της μη καταβολής χρεών μετά από πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, με τον ίδιο να αρνείται κατηγορηματικά την τέλεση οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης και να ζητάει την επίσπευση των ερευνών προκειμένου να κληθεί και να δώσει άμεσα εξηγήσεις.

Απευθυνόμενος στους χιλιάδες θαυμαστές του, ο Αντώνης Ρέμος, με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση, μίλησε για τους φίλους που στέκονται δίπλα του.

«Γιατί αν έχεις φίλους δεν φοβάσαι πραγματικά τίποτα και το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να έχεις φίλους, δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα, οικογένεια και φίλους», είπε ο τραγουδιστής.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.