Για το νέο ηγέτη της “επιχείρησης” όλα είναι καριέρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εμφανώς προβληματισμένη, με το κλείσιμο του ημερήσιου φύλλου της ιστορικής εφημερίδας Αυγής, η βουλεύτρια Αχαΐας της Νέας Αριστεράς Σία Αναγνωστοπούλου, έγραψε στο fb:

Η “Αυγή” επιβίωσε σε πολύ δύσκολα χρόνια, όταν το κόμμα (πριν από τον ΣΎΡΙΖΑ) δεν είχε ούτε 4%. Τότε που πολλά “ βαρίδια ” έδιναν ψυχή, χρόνο και χρήμα για τη σημαία της δικής μας Αριστεράς.
Το θεωρούσαμε ζήτημα τιμής να διατηρηθεί η εφημερίδα που σταμάτησε να κυκλοφορεί μόνο επί Χούντας. Όταν υποχρεώθηκε να μην κυκλοφορεί. Όταν της σφράγισε το στόμα η Χούντα.
Ζήτημα τιμής ήταν για όλους μας, ακόμα κι όταν γίνονταν συζητήσεις για παύση του καθημερινού φύλλου. Όλοι βάζαμε πλάτη, γιατί η “Αυγή ” βασιζόταν στην Αλληλεγγύη με την οποία εκπαιδευτηκαμε οι αριστεροί.
Αλλά για ποια πράγματα μιλάω τώρα; Για τιμή και Αλληλεγγύη!!! Ποιος θα τα καταλάβει αυτά; Για το νέο ηγέτη της “επιχείρησης ” όλα είναι καριέρες.
Εννοείται ότι είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων. Εννοείται!!!
Υ. Γ. Δεν θέλω να μεταφέρω καμιά προσωπική ιστορία εδώ. Γιατί οι δικές μου προσωπικές ιστορίες με την “Αυγή ” είναι πολλές προσωπικές ιστορίες μαζι, αυτές που κράταγαν όρθια την εφημερίδα και έκαναν εμάς να αναμετριόμαστε διαρκώς με το τι σημαίνει Αριστερά.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.