Χτύπησε με… κατσαρόλα τον γιο του, τον απείλησε με μαχαίρι και τον έκλεψε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν προχθές στον οικισμό ρομά Αλιβερίου Ν. Ιωνίας, μεταξύ ενός 53χρονου και του 37χρονου γιου του, που έχουν διαφορές για κληρονομικά ζητήματα, με αποτέλεσμα ο πρώτος να επιτεθεί στον δεύτερο να τον χτυπήσει με κατσαρόλα, να τον απειλήσει με μαχαίρι και να του κλέψει ένα ακριβό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Ο37χρονος κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια. Επειδή όμως ο μηνυτής και γιος του απουσίαζε, η δίκη αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή και μέχρι τότε κρατείται.

Οπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο 37χρονος μένει στην Αθήνα και ήρθε προ ημερών στον Βόλο, έμεινε στο σπίτι του πατέρα του στον οικισμό Αλιβερίου και προχθές μάλωσαν, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να τον χτυπήσει με κατσαρόλα στο πρόσωπο, τον απείλησε κατά της ζωής του με μαχαίρι, που έκλεψε ένα «επώνυμο» κινητό τηλέφωνο αξίας 1000 €, καθώς και ποσό 620 € σε μετρητά.

Μετά από μήνυση του 37χρονου, ο 53χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Ο μάρτυρας απουσίασε και ο κατηγορούμενος είπε ότι έχει ενεργοποιημένη τη φραγή εισερχόμενων κλήσεων, ενώ ζήτησε προθεσμία, ώστε να έρθουν στο δικαστήριο να καταθέσουν η μητέρα και η κόρη του για να πουν τι πραγματικά συμβαίνει με τον γιο του, που παντρεύτηκε και ζει στην Αθήνα.

Σε ερώτηση του προέδρου αν ο ίδιος κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε πως τα έμαθε όταν ήταν στη φυλακή και πλέον παίρνει ένα ναρκωτικό χάπι την ημέρα.

Η εισαγγελέας έδρας του είπε, ότι ο γιος του κατέθεσε ότι μένει στον Βόλο, αλλά ο 53χρονος είπε ότι λέει ψέματα, στην Αθήνα μένει και έρχεται Βόλο όταν είναι να παρουσιαστούν στο Αστυνομικό Τμήμα από παλιότερη υπόθεση. Επίσης είπε ότι η νύφη του δημιουργεί όλα τα προβλήματα, για κληρονομικά ζητήματα.

Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για αύριο Παρασκευή και αποφάσισε να διατηρηθεί η κράτηση του κατηγορούμενου, ο οποίος αντέδρασε λέγοντας ότι έχει τρία εγγόνια και είναι άρρωστη η μητέρα του…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.