Φόβοι ότι ο Μπεν Άφλεκ ξανακύλησε στο ποτό – Στρέφονται εναντίον του οι άνθρωποι της Τζένιφερ Λόπεζ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η ανησυχία για τη νηφαλιότητα του Μπεν Άφλεκ εντείνεται με ορισμένες πηγές να αναφέρουν ότι ο βραβευμένος ηθοποιός κύλησε ξανά στο ποτό εν μέσω του επικείμενου διαζυγίου του από την Τζένιφερ Λόπεζ.

Φίλοι του ηθοποιού αναφέρουν ότι ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος πολεμά τον αλκοολισμό και τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια για δεκαετίες, υποφέρει από οξεία θλίψη καθώς ο γάμος του καταρρέει.

Υποστηρίζουν μάλιστα ότι είτε ο Μπεν Άφλεκ κινδυνεύει να ξανακυλήσει ή έχει ήδη επιστρέψει στο ποτό.

«Ακούω ότι πίνει. Είναι γεμάτος δαίμονες, ένα πραγματικά προβληματικό άτομο» σημειώνει χαρακτηριστικά άνθρωπος από το περιβάλλον του.

«Τον έχω δει με μάτια γυαλιστερά και είναι πραγματική ανησυχία για όλους όσους νοιάζονται για αυτόν» επισημαίνει άλλη πηγή.

Οι εκπρόσωποι του Μπεν Άφλεκ δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό από την DailyMail.

Η αποκάλυψη έρχεται καθώς άνθρωποι από το περιβάλλον της Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτουν πως η μητέρα της Guadalupe Rodriguez έχει πλέον στραφεί εναντίον του ηθοποιού, παρόλο που αρχικά ενθάρρυνε την κόρη της να αναζωπυρώσει το ειδύλλιό τους το 2022.

Ακόμα και ο μάνατζερ της 54χρονης τραγουδίστριας Benny Medina αντιπαθεί ανοιχτά τον Μπεν Άφλεκ.

Ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν το βράδυ της Κυριακής στην έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων, με 12 δωμάτια και 24 μπάνια, που μοιράζονται.

Πέρασαν τέσσερις ώρες στο σπίτι, το οποίο φέρεται να έχει τεθεί προς πώληση, κλεισμένοι σε μια συνάντηση κορυφής.

Αφού ο Μπεν Άφλεκ μετακόμισε τον Μάιο σε ένα σπίτι που νοικιάζει για 100.000 δολάρια τον μήνα στο Brentwood, η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία σε μια προφανή προσπάθεια να σώσει τον γάμο της.

Αλλά αυξάνονται διαρκώς οι πηγές που αναφέρουν ότι το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο.

«Καταλαβαίνω ότι έχει αποχωρήσει από τον γάμο, αλλά δεν έχει αποδεχτεί ακόμα την αλήθεια της κατάστασης και πιστεύει ότι με θεραπεία μπορεί να τα καταφέρουν» σημειώνει χαρακτηριστικά πηγή.

«Το κάνει ακόμα πιο δύσκολο το γεγονός ότι έχουν να κάνουν με τα συναισθήματα των πέντε παιδιών που έχουν αποκτήσει με διαφορετικούς συντρόφους. Οι λόγοι για τους οποίους δεν λειτούργησε είναι πολλοί, αλλά όταν χάνεις την οικογένεια της Τζένιφερ Λόπεζ, χάνεις την Τζένιφερ Λόπεζ. Η μητέρα και οι αδερφές της είναι εναντίον του Μπεν Άλφεκ και ο Benny Medina επίσης» υπογραμμίζει η πηγή.

Ο αγώνας του Μπεν Άφλεκ με το ποτό

Ο Μπεν Άφλεκ είπε ότι σταμάτησε να πίνει για πρώτη φορά το 1997. «Ήθελα απλώς να σταματήσω. Άρχισα να μετανιώνω για κάποια πράγματα που έκανα όταν ήμουν μεθυσμένος. Είναι αστείο να είσαι αντιπαθητικός ή εκτός ελέγχου, αλλά μετά είναι σαν, «νομίζω ότι πλήγωσα τα συναισθήματα αυτού του ατόμου», «έγινα γελοίος» ή «δεν ήθελα να φιλήσω αυτό το κορίτσι». Δεν έχω σχεδόν καμία αναστολή, επομένως είναι επικίνδυνο για μένα» δήλωνε χαρακτηριστικά ο Μπεν Άφλεκ για τον εθισμό του από το αλκοόλ.

Αναζήτησε θεραπεία για τον αλκοολισμό το 2001 και πήγε ξανά σε κέντρο απεξάρτησης το 2017 και το 2018. Την επόμενη χρονιά φέρεται να κύλησε ξανά όταν φωτογραφήθηκε να φεύγει μεθυσμένος από ένα αποκριάτικο πάρτι.

«Τα άτομα με ψυχαναγκαστική συμπεριφορά όπως εγώ έχουν αυτό το είδος βασικής ενόχλησης όλη την ώρα που προσπαθούν να εξαφανίσουν. Προσπαθείς να νιώσεις καλύτερα με το φαγητό ή το ποτό ή το σεξ ή τον τζόγο ή τα ψώνια ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά αυτό καταλήγει να κάνει τη ζωή σου χειρότερη.

Τότε κάνεις περισσότερα για να φύγει αυτή η ταλαιπωρία. Τότε αρχίζει ο πραγματικός πόνος. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορείς να σπάσεις. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε εμένα» υπογράμμιζε ο Μπεν Άφλεκ.

in.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.