Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τσάντα αξίας 1.668 ευρώ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός μας φακός κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά του και διασκέδασε στο Posidonio και στο Romeo.

Για την έξοδό της αυτή η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα γκρι cropped denim παντελόνι, το οποίο συνδύασε με κορμάκι σε γκρι σκούρα απόχρωση κι ένα φλοράλ σακάκι. Ολοκλήρωσε το look της με λευκές γόβες με τρουκς και μια τσάντα YSL, η οποία κοστίζει περίπου 1.668 ευρώ.

Kάποια στιγμή πήρε το μικρόφωνο και διασκέδασε το κοινό μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ιδιαίτερα ανανεωμένος ήταν και ο Μπισμπίκης, ο οποίος έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό στυλ ντυσίματος, αφήνοντας στην άκρη τα μαύρα t-shirt. Αν και επιμένει στο total black, τελευταία τον βλέπουμε με ανανεωμένο στυλ. Για τη βραδινή έξοδο φόρεσε ένα μακρύ μαύρο πουκάμισο και ένα άνετο παντελόνι.

Η Δέσποινα Βανδή πριν λίγες ημέρες μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη σχέση τους, η οποία τραβάει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

«Ο άνθρωπός μου με αγαπάει και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι εδώ, νιώθει, αισθάνεται, εκφράζεται και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ όμορφο. Έλειπε η χαρά από τη ζωή μου και ο Βασίλης την έφερε μαζί με φως και μια σύνδεση που δεν είχα ξανανιώσει με έναν άνθρωπο. Μου αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα όριο στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και να ονειρευτούμε. Έχουμε μια παιδικότητα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Φωτογραφίες: NDP photo agency

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.