Παλεύει για τον τόπο του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Ανδρέας Μαζαράκης έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb άκρως διδακτική για τους βουλευτές της περιφέρειας που δεν παλεύουν σθεναρά κι αληθινά για τον τόπο τους:

ΝΕΟΚΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ: ένας πολιτικός που θα ήθελα να με εκπροσωπεί στη Βουλή.
Πριν λίγο με την ιδιότητα του Αν. Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών συμμετείχα σε σύσκεψη της Διοίκησης με υπηρεσιακούς παράγοντες του Νοσοκομείου που αφορούσε την Ενιαία Λίστα Χειρουργείου και άλλα θέματα. Στο περιθώριο της σύσκεψης αυτής ο προϊστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών Κων/ος Γαραντζιώτης ανέφερε – ενώ μιλούσαμε για προσλήψεις προσωπικού – ότι ‘’στην Λακωνία είναι ένας βουλευτής που όλοι την ημέρα τρέχει στο υπουργείο και από δω κι από κει για θέματα κυρίως του Νοσοκομείου των Μολάων. Και μάλιστα δεν τρέχει χωρίς λόγο και σκοπό, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός ‘’ Και που το ξέρεις εσύ του λέω. Είσαι από τη Λακωνία; Όχι μου λέει, καμμία σχέση, τα βλέπω στην Διαύγεια. Προσλήψεις επικουρικού προσωπικού κ.α. στους Μολάους και πάλι Μολάοι και ξανά Μολάοι. Και μάλιστα μου λέει, πρέπει να είναι γιατρός. Σωστά του απάντησα είναι ο επιστήθιος φίλος μου, ο διωχθείς – όπως και εγώ – από τον ανεκδιήγητο Πολάκη, χειρουργός Νεοκλής Κρητικός.
Και φούσκωσα σαν παγώνι από υπερηφάνεια γιατί ο Νεοκλής μου κάνει την τιμή να με έχει συμπεριλάβει στους στενούς του φίλους.
Ανδρέας Μαζαράκης
Καρδιολόγος
Αν. Διοικητής Πανεπ. Νοσοκ. Πατρών.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.