Στην Πάτρα η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη, σε προεκλογική εκδήλωση της της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Πάτρα βρέθηκε απόψε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Η υπουργός ήταν προσκεκλημένη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Πάτρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “MY WAY”.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μαρία Ρογδάκη.

«Είμαστε εδώ σήμερα για να μιλήσουμε για άξιους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Ζαχαράκη «Πάνω απ’ όλα, όταν μιλάμε για την διεκδίκηση θέσεων αλλά και την διεκδίκηση πιο υψηλών διεκδικήσεων, πάντα μιλάμε για την αξιοσύνη. Όταν μιλάμε για τα ζητήματα ισότητας, δεν θέλουμε χάρες, θέλουμε μια ίση ευκαιρία ώστε να διεκδικήσουμε αυτό το οποίο θα άξιζε, σε οποιονδήποτε άξιο άνθρωπο. Είναι μια θέση τόσο του υπουργείου όσο και του προέδρου μας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες για να μπορούμε να διεκδικούμε, σε δεύτερο χρόνο, την ψήφο, γυναίκες και άνδρες. Μέσα σε αυτό το πολιτικό περιβάλλον, γίνεται κουβέντα και για τις Ευρωεκλογές».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.