Ιδρύθηκε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας – Ποιοι μετέχουν στο ΔΣ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Σάββατο 6 Απριλίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιδρυτικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας, όπου πήραν μέρος εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από τους Αγροτικούς Συλλόγους Ερυμάνθου, Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας» και Ωλενίας.

Τις διαδικασίες «άνοιξαν» οι πρόεδροι των τριών Αγροτικών Συλλόγων, που αναφέρθηκαν στην προσπάθεια συγκρότησης της Ομοσπονδίας, που «καρποφόρησε» ως αποτέλεσμα και συνέχεια των τελευταίων αγώνων των αγροτοκτηνοτρόφων πανελλαδικά, σε συντονισμό και με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Οπως σημειώνουν με ανακοίνωσή τους: «Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αχαΐας δεν είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε τώρα με στόχο την προσπάθεια οργάνωσης όλων των φτωχών αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων, μελισσοκόμων του τόπου. Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς του προηγούμενου διαστήματος σε όλη την Ελλάδα δείχνουν την αναγκαιότητα για αυτή την κίνηση. Οι αγώνες μας έχουν συνέχεια, αποκτώντας μεγαλύτερη δυναμική».

Μετά και τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, στο ΔΣ εκλέχτηκαν (αλφαβητικά) οι εξής:

Χρήστος Αθανασόπουλος,

Αθηνά Ηλιοπούλου,

Αλέκος Θανόπουλος,

Φώντας Κατσιδήμας,

Γιώργος Μποδιώτης,

Γιάννης Μποδιώτης  

Κώστας Νιάχος

Εξελεγκτική επιτροπή

Χρήστος Κουνέλης,

Δημήτρης Πολυχρονόπουλος 

Αντώνης Σκιαδάς. 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.