Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: “Μανιώδης και επικίνδυνη η επίθεση στους αστυνομικούς. Προσπάθησαν απλά να κάνουν το καθήκον τους. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, παίρνει θέση για το περιστατικό επίθεσης σε βάρος αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, τα ξημερώματα της Πέμπτης, επί των οδών Γεροκωστοπούλου και Αλ. Υψηλάντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήμερα 11/4/2024 περί ώρα 03:30 το πρωί δυο Συνάδελφοί μας που υπηρετούν στο Τμήμα Άμεσης Δράσης Πατρών μετά από κλήση στο Κέντρο Επιχειρήσεων δέχθηκαν εντολή να μεταβούν με το περιπολικό όχημα επί των οδών Γεροκωστοπούλου και Αλ. Υψηλάντου για συμβάν διατάραξης κοινής ησυχίας.

Στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα 30 περίπου ατόμων με πέτρες και μπουκάλια. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς Αστυνομικός ούτε Πολίτης, όμως προκλήθηκαν υλικές ζημίες στο περιπολικό όχημα. Στην συνέχεια κλήθηκαν ενισχύσεις στο σημείο και συνελήφθησαν συνολικά τρία άτομα.

Η Ένωση μας καταδικάζει αυτές τις ενέργειες των συγκεκριμένων ατόμων σε βάρος εργαζόμενων Αστυνομικών, που προσπάθησαν απλά να κάνουν το καθήκον τους επεμβαίνοντας σε ένα απλό περιστατικό ρουτίνας και χωρίς λόγο δέχθηκαν αυτή την μανιώδη και επικίνδυνη επίθεση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.