«Συγχαρητήρια Έλενα!»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δυτ. Ελλάδα» Σπύρος Σκιαδαρέσης εμφανώς χαρούμενος για τις εκπαιδευτικές επιδόσεις μέλους της παράταξής του, έγραψε στο fb:

📌 30 Ιανουαρίου εορτή των Τριών Ιεραρχών και των Ελληνικών Γραμμάτων. Είχα την τιμή χθες να παρευρεθώ ως καλεσμένος στη κοπή πίτας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Πατρών.
✔️ Στο πλαίσιο της εορτής ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Christos Bouras έδωσε τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στα μέλη ΔΕΠ που αφυπηρέτησαν το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος, 2022-23, ως αναγνώριση της μακρόχρονης προσφοράς τους στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη του Ιδρύματος.
✔️ Επίσης, απονεμήθηκαν τα «Φοιτητικά Βραβεία Αριστείας», τιμητικές διακρίσεις που συνοδεύονται από χρηματικά έπαθλα, σε αριστεύσαντες αποφοίτους του Πανεπιστημίου Πατρών το ακαδημαϊκό έτος 2022-23.
👉 Ένα μέλος της Παράταξης μας «Νέα Δυτική Ελλάδα – Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης» υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας Elena Papatsirou, μεταξύ των Αριστευσάντων στο δεύτερο πτυχίο της.
👏 Συγχαρητήρια Έλενα! Πάντα επιτυχίες στη ζωή σου!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.