Μια αξιοσημείωτη πρωτοβουλία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως μας πληροφόρησε μέσω fb ο-ομολογουμένως υπερδραστήριος και αποτελεσματικός- πρύτανης του πανεπιστημίου της Πάτρας Χρήστος Μπούρας:

Πρίν χρόνια για άγνωστους λόγους και συνάμα ακατανόητους, το Μουσείο της Εκπαίδευσης του ΤΕΠΕΚΕ του Δημόσιου Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras μεταφέρθηκε σε χώρους της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ. Στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο Πατρών υπάρχει ένα πλέγμα μουσείων, το οποίο δημιουργεί μιά διαδρομή επίσκεψης απο το κοινό και στο οποίο έπρεπε να είναι ενταγμένο το Μουσείο Εκπαίδευσης.
Η Πρυτανική Αρχή εργάσθηκε για την επιστροφή του Μουσείου Εκπαίδευσης εξασφαλίζοντας χώρους και χρηματοδότηση, στο φυσικό του χώρο, στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η χρηματοδότηση της μεταφοράς και της ανακαίνισης των χώρων έγινε απο τα έσοδα της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Ταυτόχρονα εξασφαλίσθηκε ετήσια χρηματοδότηση 6.000ΕΥΡΩ απο τον τακτικό π/υ. Η στήριξη του Δημόσιου Πανεπιστημίου είναι πράξεις και έργα και σε καμία περίπτωση κούφια ανέξοδα λόγια. Ετσι υπερασπίζεται η Πρυτανική Αρχή το Δημόσιο Πανεπιστήμιο
«Κανένα μεγάλο κατόρθωμα
δεν έχει επιτευχθεί
από ανθρώπους που αναζητούσαν
την ασφάλεια.»
George Eliot
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.