Αγρότες: Όχι από Χρυσοχοΐδη για κάθοδο στην Αθήνα με τρακτέρ – Δηλώνουν αποφασισμένοι οι εκπρόσωποι των μπλόκων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τους εκπροσώπους των αγροτικών μπλόκων που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) για να καθορίσουν τον τρόπο που θα γίνει η κάθοδος των αγροτών στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους αγρότες, ο υπουργός είπε “όχι” στην κάθοδο των αγροτών με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, με τους ίδιους να δηλώνουν αποφασισμένοι πως θα μεταβούν με τα τρακτέρ στην πρωτεύουσα, παρά την απαγόρευση.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ανέφερε στους εκπροσώπους των μπλόκων ότι μπορούν να μεταβούν με αυτοκίνητα και λεωφορεία στην Αθήνα για να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, όμως όχι με τα τρακτέρ.

“Θα κατέβουμε με τα τρακτέρ και θα μείνουμε ένα 24ωρο στην Αθήνα”, τονίζουν από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι των μπλόκων που συμμετείχαν στη σημερινή συνάντηση, προσθέτοντας ότι οι κυβέρνηση έχει χρόνο για να προετοιμαστει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.