Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα – «Είχε εμμονή μαζί του»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου με μαχαίρι που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου με θύμα έναν 42χρονο και δράστιδα μία 39χρονη στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Κυριακής για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη Χαλκίδα, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα του 42χρονου θύματος και της 39χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας.

Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι Αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει ο άτυχος άνδρας με την 39χρονη, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 39χρονη. Σημειώνεται πως αύριο θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 42χρονου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 42χρονου, Αθανάσιος Τάρτης, μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την υπόθεση ξεκαθαρίζοντας στοιχεία της υπόθεσης.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρχε καμία ερωτική σχέση μεταξύ δράστιδος και θύματος. Η δράστις και το θύμα δεν είναι από το ίδιο χωριό, το θύμα και ο σύζυγος της δράστιδος είναι από το ίδιο χωριό. Το θύμα και η γυναίκα του δεν έχουν παιδιά, έχουν παντρευτεί εδώ και δύο χρόνια και δυστυχώς τότε λίγο μετά τον γάμο, το θύμα είχε έρθει στο γραφείο μου ζητώντας μου να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της σημερινής δράστιδος, που είχε εμμονή μαζί του. Το θύμα τότε ενημέρωσε την σύζυγό του και μετά από προτροπή δική μου ενημέρωσε και τον σύζυγο της δράστιδος ο οποίος ήταν πολύ καλός φίλος, ίσως ο καλύτερος του θύματος για τις κινήσεις της 39χρονης. Το γιατί είχε εμμονή μαζί του, θα πρέπει να το ρωτήσετε στην ίδια η δράστιδα», ανέφερε αρχικά.
«Κάνανε παρέα ως ζευγάρια, ήταν κολλητοί οι δύο άντρες. Ήρθε στο γραφείο μου το θύμα και μου λέει “η κυρία αυτή με παρενοχλεί συστηματικά, με απειλεί”», συνέχισε ο κ. Τάρτης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση έκανε λόγο για μηνύματα από την πλευρά της δράστιδος προς το θύμα στη λογική «αν δεν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία».

«Από το 2021 τον παρενοχλεί. Όταν ενημερώθηκε ο σύζυγος της δράστιδος, οι παρενοχλήσεις σταμάτησαν. Δεν προχωρήσαμε στα ασφαλιστικά τελικά γιατί σταμάτησαν οι παρενοχλήσεις», επισήμανε ο κ. Τάρτης και εξήγησε ότι οι δύο φίλοι συνέχισαν να κάνουν παρέα αλλά οι δυο τους.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Χαλκίδα

Οπως αναφέρει to evima.gr., ήταν 07:55 το πρωί του Σαββάτου όταν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από γυναίκα ότι λαμβάνει χώρα επεισόδιο με μαχαίρι, μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Πέντε λεπτά αργότερα πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από γυναίκα, που δήλωσε ότι βλέπει από το μπαλκόνι της οικίας της γυναίκα να μαχαιρώνει τον άνδρα της. Στις 08.01 πραγματοποιήθηκε και άλλη κλήση από άγνωστο άνδρα για το ίδιο επεισόδιο. Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που εντόπισαν αιμόφυρτο άντρα στη μέση του δρόμου φέροντας μαχαίρι στην αριστερή ωμοπλάτη και με αίματα στο σώμα. Στο σημείο κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ, ο ιατρός του οποίου διαπίστωσε τον θάνατο του 42χρονου.

Ήταν δε, τόσο μεγάλη η σφοδρότητα με την οποία επιτέθηκε η 38χρονη στον άτυχο άνδρα που το ένα εκ των δυο μαχαιριών που χρησιμοποίησε έμεινε καρφωμένο στην πλάτη του θύματος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.