Δυτ. Αχαΐα: Ανήλικοι τρύπωναν… σε σπίτια και καταστήματα – Δύο συλλήψεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνελήφθησαν, χθες, στη Δυτική Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δύο ανήλικοι, ηλικίας 16 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση,σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ανήλικου, 15χρονου, συνεργού τους που αναζητείται για διακεκριμένες κλοπές και σε βάρος των γονέων τους για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, οι δύο συλληφθέντες ανήλικοι κατηγορούμενοι,από τις 08-12-2023 έως και τις 09-12-2023 διέπραξαν τέσσερις κλοπές σε δύο καταστήματα και σε δύο οικίες στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των -20- ευρώ, ενδύματα συνολικής αξίας -450- ευρώ και τρόφιμα.

Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού και με τον 15χρονο συνεργό τους είχαν διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές σε δύο οικίες και ένα κατάστημα αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας -1.000- ευρώ, τρόφιμα και -20- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.