Κρίσιμο ντέρμπι ΠΑΟ – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ δεσπόζει του προγράμματος της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ δοκιμάζονται σε Ιωάννινα και Ηράκλειο. Οι «πράσινοι» παράλληλα αναζητούν έδρα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μετά την υπόθεση ΟΑΚΑ/Καλατράβα.

Με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει να βρει έδρα για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια μετά την εξέλιξη σοκ με το ΟΑΚΑ και την ΚΕΔ να είναι στο στόχαστρο για τις τραγικές διαιτησίες στο πρωτάθλημα η 7η αγωνιστική είναι ένα… μυστήριο.

Την Κυριακή το βράδι, το «τριφύλλι» παίζει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει σε Πάλμερ Μπράουν και Σπόραρ. Mέσα ο Μεϊτε, έξω ο Νάσμπεργκ για τους Θεσσαλονικείς.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Στη μάχη της παραμονής η Λαμία φιλοξενεί τον Παναιτωλικό ενώ ο Άρης πιστεύει ότι είναι το φαβορί κόντρα στην Κηφισιά.

Τη Δευτέρα το βράδι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Η «Ενωση» δεν θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της αφού ήδη το υπουργείο Αθλητισμού έχει ανακοινώσει ότι απαγορεύεται τόσο η οργανωμένη όσο κι η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της προς το Ηράκλειο για το παιχνίδι στο “Γεντί Κουλέ”.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.