Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λιακάδα και ζέστη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Παρασκευή , για την Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας που θα φθάσει τους 29 βαθμούς. Ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 2 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 50%.

Ακόμη υψηλότερη θερμοκρασία θα έχουμε το Σαββατοκύριακο, με τον υδράργυρο να ανεβαίνει ακόμη και στους 32 βαθμούς, που μάλλον ο καιρός δεν θα θυμίζει σε τίποτα Φθινόπωρο.

Αναλυτικά:

Θα ξεχάσει το φθινόπωρο ο καιρός σήμερα Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου. Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι η ζέστη, η σκόνη από τη Σαχάρα και η αυξημένη υγρασία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, στα πελάγη τοπικά 6 και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 24 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 27 και κατά τόπους τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.