Θεσσαλονίκη: Πατέρας έστελνε βίντεο με πορνό στην ανήλικη κόρη του για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σ’ έναν 50χρονο πρώην στρατιωτικό για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο 50χρονος κρίθηκε ένοχος γιατί φέρεται πως, μέσω Facebook, έστελνε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στην ανήλικη κόρη του και ισχυριζόταν ότι πρόκειται για τη μητέρα της και πρώην σύζυγό του. Ακόμη φέρεται πως έλεγε στα τρία ανήλικα παιδιά του ότι η μητέρα τους εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το GRTimes, το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο το 2019 και ο κατηγορούμενος φέρεται πως τέλεσε τις παραπάνω πράξεις από τον Μάιο του 2020 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, επειδή του είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών.

Η πρώην σύζυγός του, κατέθεσε ότι ποτέ δεν συμμετείχε σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου και ότι υπέβαλε μήνυση στον 50χρονο, όταν την ενημέρωσε η ανήλικη κόρη τους.

Κατά την απολογία του, ο 50χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και απέδωσε την καταγγελία στη ζήλια που τρέφει η πρώην σύζυγός του γι’ αυτόν επειδή ο ίδιος έχει συνάψει σχέση με άλλη γυναίκα. «Έχω πει στην κόρη μου να αγαπάει τη μάνα της και τη γιαγιά της. Πληρώνω κανονικά τη διατροφή, μετά το διαζύγιο».

Ακόμη επισήμανε πως δεν είναι αυτός που έστειλε το επίδικο βίντεο στην κόρη του.

Στο παρελθόν, ο 50χρονος έχει εκτίσει ποινή μετά από καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.