Ρεάλ – Μπαρτσελόνα 0-4: Διαστημικοί μπλαουγκράνα ταπείνωσαν τη Βασίλισσα στο “Μπερναμπέου”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τον Χάνσι Φλικ να γράφει ιστορία, πρώτος προπονητής μετά τον Τάτα Μαρτίνο το 2013 που κερδίζει κλάσικο στην πρεμιέρα του σε ντέρμπι, τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να κάνει δις αυτό για το οποίο γεννήθηκε, να πετυχαίνει τέρματα, και τους Λαμίν Γιαμάλ και Ραφίνια να μαγεύουν, η Μπαρτσελόνα έφυγε με ιστορικής έκτασης διπλό από την έδρα της Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε τη Ρεάλ στο “Μπερναμπέου” υποχρεώνοντας τη Βασίλισσα και τον Κάρλο Αντσελότι σε μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας τους.

Ο Χάνσι Φλικ έχει μετατρέψει στην απόλυτη επιθετική μηχανή τους μπλαουγκράνα, το οποίο και απέδειξαν σε ένα ακόμη ματς μετά και το 4-1 κόντρα στην Μπάγερν, κάνοντας την πιο ηχηρή δήλωση τίτλου στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου.

Οι Καταλανοί άλωσαν την πρωτεύουσα με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ανοίγει τον δρόμο προς τον περίπατο όπως εξελίχθηκε.

Ο Πολωνός φορ σκόραρε δις, μία στο 54΄με εύστοχο πλασέ και μία με καρφωτή κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα, για να βάλουν τους τίτλους τέλους στο 77′ ο Λαμίν Γιαμάλ και στο 84′ ο Ραφίνια, με τον 17χρονο να γράφει ιστορία, αφού έγινε ο νεότερος παίκτης που βρίσκει δίχτυα στο κλάσικο, πανηγυρίζοντάς το μάλιστα α λα Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Λούκας, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί (86′ Γκαρθία), Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε, Τσουαμενί (63′ Μόντριτς), Καμαβινγκά (77′ Ντίαθ), Εμπαπέ, Βινίσιους

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Κουρμπάσι, Μπάλντε, Μαρτίνες, Πέδρι (87′ Γκάβι), Λεβαντόβσκι, Ραφίνια, Φερμίν (46′ Ντε Γιονγκ), Κασάδο (65′ Όλμο), Γιαμάλ, Κουντέ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.