Ντόρτμουντ – Σέλτικ 7-1: Οι υπερηχητικοί Βεστφαλοί σμπαράλιασαν τους Κέλτες στη Γερμανία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ντόρτμουντ έκανε το 2/2 στη League Phase του Champions League με τον πιο επιβλητικό τρόπο. Οι Βεστφαλοί ήταν υπερηχητικοί και διέλυσαν την Σέλτικ, επικρατώντας 7-1 των Σκωτσέζων στο Βεστφάλεν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φανταστικό ρυθμό και γκολ. Μόλις στο 7′ ο Τζαν άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Από λάθος του σκόρερ των Βεστφαλών, ο Μαέντα απάντησε στο 9′ για το 1-1.

Ο Αντεγέμι ήταν καταιγιστικός στα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 11′ έκανε το 2-1, ενώ στο 29ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι Βεστφαλοί κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι, με τον Γκιρασί να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Στο 42′ ο Αντεγέμι έκανε το χατ-τρικ, με το παιχνίδι να μετατρέπεται σε θρίαμβο για τους Βεστφαλούς από το πρώτο μέρος.

Η Ντόρτμουντ δεν φάνηκε να έχει… όρεξη να πατήσει φρένο. Έτσι, στο 66ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Γκιρασί πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά στην περιοχή, ελίχθηκε, πλάσαρε και έγραψε το 6-1.

Τα γκολ δεν σταμάτησαν να μπαίνουν. Ο Ενμέτσα με ένα σουτ από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το έβδομο γκολ της γερμανικής ομάδας.

  • ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Κόουτο (62′ Μπενσεμπαϊνί), Άντον, Σλότερμπεκ, Ριέρσον, Γκρος (61′ Ενμέτσα), Τζάν, Αντεγέμι (46′ Ντουρανβίλ), Μπραντ (61′ Μπάιερ), Γκίτενς, Γκιρασί (70′ Σαμπίτσερ)
  • ΣΕΛΤΙΚ: Σμάιχελ, Τζόνστον, Τράστι, Σκέιλς, Τέιλορ (46′ Βάλε), Ένχελς, ΜακΓκρέγκορ, Μπερνάρντο (46′ Χατάτε), Κίν (63′ Χιουν-Γιουν), Μαέντα, Φουρουχάσι (63′ Άιντα)
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.