Μπαρτσελόνα – Γιουνγκ Μπόις 5-0: Οι μπλαουγκράνα χαμογέλασαν ξανά σκορπίζοντας τους Ελβετούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα, η οποία έκανε περίπατο απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις κερδίζοντάς την με 5-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη για τους Καταλανούς στη διοργάνωση μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Χάνσι Φλικ καθώς κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με τον Λεβαντόφσκι. Ο Γιαμάλ βρήκε τον Ραφίνια στα δεξιά της περιοχής, ο τελευταίος έκανε σέντρα σουτ και ο Πολωνός μπήκε στην τροχιά της μπάλας στέλνοντάς την στα δίχτυα για το 1-0.

Οι μπλαουγκράνα ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον Ραφίνια στο 34′. Έπειτα από κόρνερ από τα δεξιά, ο Πέδρι εκτέλεσε με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να στρώνεται στον Βραζιλιάνο που δεν είχε πρόβλημα να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Η Μπαρτσελόνα σκόραρε ξανά τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Ίνιγο Μαρτίνεθ, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους έπειτα από φάουλ του Πέδρι από δεξιά και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Φλικ.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους επί των Ελβετών φτάνοντας και σε τέταρτο γκολ με τον Λεβαντόφσκι στο 51′. Έπειτα από κόρνερ του Ραφίνια, ο Μαρτίνεθ γύρισε με κεφαλιά την μπάλα προς τη μικρή περιοχή και εκεί ο Πολωνός την έστειλε στα δίχτυα με το κεφάλι γράφοντας το 4-0.

Το κερασάκι για τη Μπαρτσελόνα ήρθε στο 81′ όταν ο Μπαλντέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Καμαρά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Κέλερ διαμορφώνοντας το τελικό 5-0 υπέρ των Καταλανών.

  • ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Μπαλντέ, Κουμπαρσί (64′ Φορτ), Κουντέ, Μαρτίνεθ (84′ Μαρτίνεθ), Κασάδο, Πέδρι (63′ Φατί), Τόρες, Γιαμάλ (75′ Ντε Γιονγκ), Ραφίνια, Λεβαντόφσκι (75′ Βίκτορ)
  • ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Κέλερ, Χαϊντάμ, Ζουκρού, Ούγκρινιτς (58′ Νιας), Ίτεν (73′ Γκανβουλά), Ιμέρι (82′ Λάκομι), Κόλεϊ (73′ Βιρτζινιούς), Καμαρά, Μπλουμ (58′ Ατεκάμε), Λάουπερ, Μοντέιρο
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.