Λεβερκούζεν – Μίλαν 1-0: Δύσκολη νίκη για την ομάδα του Αλόνσο με λυτρωτή τον Μπόνιφεϊς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αναδείχθηκε νικήτρια στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, νικώντας δίκαια με 1-0 μία Μίλαν, η οποία δεν μπόρεσε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάποιο αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Λεβερκούζεν να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, αφού μόλις στα πρώτα 3 λεπτά της αναμέτρησης χάθηκαν δύο μεγάλες φάσεις για τους Γερμανούς. Αρχικά απείλησαν με χαμηλό σουτ του Μπόνιφεϊς που απέκρουσε ο Μενιάν και στη συνέχεια με τη κεφαλιά του Ινκαπίας.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόσο διατηρούσε την κατοχή, επιχειρώντας να χρίσει με υπομονή τις επιθέσεις, ενώ η Μίλαν προσπαθούσε να χτυπήσει στη κόντρα, αλλά ουσιαστικά είχε περισσότερο παθητικό ρόλο. Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, οι πρωταθλητές Γερμανίας χτυπούσαν αλύπητα την ομάδα του Φονσέκα, κάνοντας ότι ήθελαν στην επίθεση, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του ματς παρέμεινε η ίδια. Στο 48′ ο Βίρτς ‘έκανε μία φανταστική προσωπική ενέργεια, αλλά στο σουτ που έκανε ο Μενιάν ήταν ξανά εκεί για να κρατήσει το μηδέν. Παρά τις προσπάθειες του κίπερ των ροσονέρι, ο Μπόνιφεις βρέθηκε στο 51′ σε ένα σημείο που δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ μέσα στην μικρή περιοχή και ,έχοντας στρωμένη τη μπάλα μπροστά του, έκανε το 1-0.

Η Μίλαν δεν έδειχνε να μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και η γερμανική ομάδα εύκολα διαχειριζόταν το ματς, ενώ ταυτόχρονα έχασε και μερικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Η μόνη κλασική ευκαιρία των Ιταλών ήταν το δοκάρι του Τέο Ερνάντες στο 82’, με τον Μοράτα να αδυνατεί στη συνέχεια με κεφαλιά να την στείλει στα δίχτυα.

ΟΙ προσπάθειες για την ισοφάριση συνεχίστηκαν δίχως αποτέλεσμα και με αυτό τον τρόπο η Λεβερκούζεν πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, βάζοντας τους τρεις βαθμούς στο σακούλι για τη συνέχεια.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Έντμοντ, Τα, Ινκαπίας, Φρίμπονγκ, Τζάκα, Γκαρσία (75′ Άντριτς), Γκριμάλντο, Αντίλι, Βίρτςμ, Μπόνιφεϊς (75′ Μάρτιν)

Μίλαν: Μενιάν, Έμερσον, Τομόρι, Γκάμπια, Ερνάντες, Φοφανά, Λόφτους Τσικ, Πούλισικ, Ράιντερς, Λεάο, Έιμπραχαμ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.