Λέστερ – Νότιγχαμ 1-3: Πέρασε αέρα από το Κινγκ Πάουερ με απίθανο Γουντ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νότιγχαμ ήταν εκείνη που αναδείχθηκε εν τέλει νικήτρια στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Premier League απέναντι στη Λέστερ, την οποία υπέταξε με 3-1 στο Κινγκ Πάουερ, έχοντας σε πολλή καλή μέρα τον Κρις Γουντ που με τα δύο του τέρματα καθόρισε την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο παιχνίδι, με τον Ράιαν Γέιτς να σκοράρει με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου, παρά το γεγονός πως η Λέστερ ήταν εκείνη που έλεγχε μέχρι εκείνο το σημείο τον αγώνα, διατηρώντας την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της.

Ο Βάρντι ωστόσο απάντησε άμεσα και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε έπειτα από μία καλά ζυγισμένη σέντρα προς το μέρος του, την ώρα που που βρισκόταν μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Δυστυχώς όμως για τις “Αλεπούδες”, δύο λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κρις Γουντ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Νότιγχαμ με ένα έξυπνο χαμηλό σουτ μέσα από το “κουτί”.

Αυτό το τέρμα έδωσε “φτερά” στους παίκτες του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, οι οποίοι κυριάρχησαν στη συνέχεια και επιβραβεύτηκαν για αυτό, αφού ο Γουντ διπλασίασε με κεφαλιά τη διαφορά στο σκορ, βάζοντας τις βάσεις για να έρθει το τρίποντο για την ομάδα του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.