Pink the City 2024: Αφιερωμένος ο φετινός θεσμός στην Ερασμία Κάνιστρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για 12η συνεχή χρονιά το Pink the City ετοιμάζεται να βάψει τη Πάτρα ροζ την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου και να στείλει το πάντα επίκαιρο μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Το φετινό Pink the City είναι αφιερωμένο στην πρώην πρόεδρο του ΟΛΠΑ Ερασμία Κάνιστρα η οποία έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο. Η Ερασμία Κάνιστρα υπήρξε σημαντικό μέλος του Οργανισμού μας, προσφέροντας ακούραστα την ενέργεια και την αφοσίωσή της στην προώθηση των στόχων μας.

Η συμβολή της ήταν καθοριστική για την ανάπτυξη και την επιτυχία του Οργανισμού και η απώλειά της άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Μάλιστα, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Αχαΐας Αγγελική Στεφανάκης μίλησε για τον ερχομό του θεσμού αυτού καθώς και το μήνυμα που θέλουν οι συμμετέχοντες να περάσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για την πόλη της Πάτρας πλέον έχει γίνει θεσμός. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν και μας βοηθούν να μεταδώσουμε το πολύ σημαντικό μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο σημαντικό αυτό το μήνυμα. Πρέπει να μην ξεχνάμε τις προληπτικές μας εξετάσεις έτσι ώστε αν εντοπίσουμε κάτι να μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Πλέον, οι γυναίκες κάνουν περισσότερες εξετάσεις από ότι στο παρελθόν. Γιατί σήμερα οι γυναίκες έχουν ως στόχο την καριέρα, την οικογένεια και αφήσουν πίσω τον εαυτό τους. Μετά το pink in the city γίνεται χαμός να κλείσουν ραντεβού για εξετάσεις».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.