Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και εμείς τον χρήσαμε στρατηγό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για πρώτη φορά μίλησε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος.

Συγκεντρώνοντας 32 υπογραφές (σ.σ απαιτούνται τουλάχιστον 30), ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Μιλώντας για πρώτη φορά  στην ΚΕ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ αναφέρθηκε στο πόθεν έσχες του, αλλά και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του είπε: «Το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη. Να πούμε ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε η υπερήφανη κυβερνώσα αριστερά, ότι θα ξαναδιεκδικήσουμε για τον κόσμο την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου -που κάθισε λίγο απ’ έξω με τα δίκια της και δεν προσήλθε στην κάλπη για να ψηφίσει- ότι είμαστε εδώ, έχουμε πάρει όσα μαθήματα μας αναλογούσαν να πάρουμε, θα πούμε λόγια πολιτικά σύμφωνα με τα καινούρια δεδομένα της ζοφερής πραγματικότητας και θα διεκδικήσουμε την ψήφο των Ελλήνων απέναντι σε μία κυβέρνηση η οποία κυβερνάει με το Predator».

Όπως ανέφερε συνομιλώντας με δημοσιογράφους το πόθεν έσχες του είναι έτοιμο -καθότι ως αιρετός στην ΤΑ καταθέτει κάθε χρόνο- και άμεσα θα το καταθέσει και τυπικά στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος Γλέτσος για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Εμείς φταίμε. Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και εμείς τον χρήσαμε στρατηγό στον πόλεμο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.