Στο αεροδρόμιο η Ελένη Μενεγάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας (21/10) μόνη από ταξίδι και μάλιστα έφυγε πολύ βιαστικά, φορώντας μαύρα γυαλιά και ακουστικά.

Όπως περιέγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας, η Ελένη Μενεγάκη έφυγε με ταξί προς το σπίτι της, καθώς δεν ήταν κανένας για να την περιμένει στο αεροδρόμιο. «Περίμενε καρτερικά στην ουρά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Όσο για τον προορισμό της… Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η παρουσιάστρια είχε ταξιδέψει στο Εδιμβούργο, όπου βρίσκεται για σπουδές η μεγαλύτερη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου.

Σημειώνεται ότι χθες το μεσημέρι, η παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση από την επιστροφή της με το αεροπλάνο γράφοντας: «Ειλικρινά σε όποιο το μέρος του κόσμου κι αν βρεθώ, όσο κι αν μου αρέσει, μόλις φτάσω εδώ και δω από ψηλά όλα τα χρώματα του γαλάζιου στον ουρανό και στην θάλασσα συγκινούμαι… το φως του ήλιου είναι διαφορετικό! Ζω στην χώρα που αγαπώ, πουθενά αλλού δεν θα ήθελα να ζήσω».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.