«Έφυγε στην αγκαλιά μου»: Συγκινεί η Λουκίλα Καρρέρ για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Λουκίλα Καρρέρ έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα αποκαλύπτοντας ότι ο σπουδαίος συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της.

«Τον ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε. Τις τελευταίες τρεις μέρες είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει. Του είπα “πιες λίγο νερό, να επιστρέψουμε στη ζωή μας”. Του εξέφρασα πόσο υπέροχα χρόνια περάσαμε μαζί, τον ευχαρίστησα για όλα, για το παιδί μας, για τα πάντα», ανέφερε συγκινημένη μιλώντας στο MEGA.

Συμπλήρωσε ότι «άκουσε αυτό που ήθελε, έκανε ένα “ααχ” και κατέρρευσε. Ήταν ένα ευλογημένο τέλος, σαν να ήξερα ότι έπρεπε να του κάνω αυτή την ερωτική εξομολόγηση».

Νωρίτερα, η Λουκίλα Καρρέρ είχε ανακοινώσει τον θάνατο του συζύγου της με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Aποχαιρετώντας τον τρυφερά ανέφερε «κι εσύ δεν θα ’σαι πλάι μου, αστέρι της ζωής μου», προσθέτοντας «σε ευχαριστώ για όλα» και «σε λατρεύω για πάντα».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Και ξαφνικά “Επεσε βαθεια σιωπή…”…..”Κι εσύ δεν θα’σαι πλαι μου Αστέρι της Ζωής μου……” ….θά εισαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και παλι Ψυχή μου. “Πέρασαν τόσα καλοκαίρια…βρεξαν τη στράτα μας φωτιές” σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν εχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση», έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα στη συγκινητική της ανάρτηση.

πηγή real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.