Για το γιο της πλύστρας, την κόρη του οικοδόμου κλπ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εύστοχες… μπηχτές κατά Κεφαλογιάννη και Ακρίτα, από τη βεύττρι Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, πρ. Υπουργό, Σία Αναγνωστοπούλου:

Δεν ξέρω πόσοι γιοι πλύστρας, οικοδόμου, μπετατζή κλπ, πόσοι πεινασμένοι βρέθηκαν σε θέση εξουσίας και πήρε χρυσό αέρα ο πισινός τους. Δεν ξέρω, δεν έχω γνώση ειδικού (κάποιοι/ες προφανώς γνωρίζουν).

Γνωρίζω όμως μετά βεβαιότητας ότι όσο ζω , σε αυτή τη χώρα την εξουσία και το χρήμα το λυμαίνονται οι γόνοι και οι παρατρεχάμενοι τους, οι φίλοι τους και όσοι εξυπηρετούνται από ένα καθεστώς που εκπαιδεύει στη λογική “ακολούθα μας και θα ξεχάσουμε ότι δεν είσαι γόνος “.

Με λίγα λόγια, αυτό το καθεστώς δεν πεινάει, δεν είναι γιοι πλύστρας. ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, και θα ξοδέψουν το δημόσιο χρήμα, όχι γιατί πήρε αέρα ο πισινός τους, αλλά γιατί είναι “δικό τους “. Χάρη μας κάνουν. Η κ. Κεφαλογιάννη δεν ξόδεψε 100.000 ευρώ γιατί είναι ξελιγωμένη. Τα ξόδεψε γιατί δεν της περνάει από το μυαλό, πρώτον ότι είναι πολλά, πάρα πολλά και, δεύτερον, ότι είναι δημόσιο χρήμα.

Όσο για το γιο της πλύστρας, την κόρη του οικοδόμου κλπ., όταν βρεθεί στην εξουσία-λέμε τώρα καμιά βλακεία για να περάσει η ώρα- αν, λέω, βρεθεί και δεν έχει χάσει την ταξική του συνείδηση, θα φάει τέτοιο μπούλινγκ ως ανίκανος για κυβέρνηση, ως καταληψίας της εξουσίας των νόμιμων ιδιοκτητών, που δεν θα ξανατολμήσει εύκολα.
Αν λοιπόν βρεθεί με την ταξική του συνείδηση σταθερή, με το κόμμα του με ταξική πυξίδα, τότε… τότε την έβαψε.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.