Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 1-5: Ακάθεκτη η ομάδα του Φλικ, έκανε το “6 στα 6” στο Θεράμικα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ρεάλ πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα με το 4-1 επί της Εσπανιόλ αλλά μία ημέρα αργότερα ήρθε η απάντηση της Μπαρτσελόνα που ήταν εκκωφαντική.

Απέναντι στην Βιγιαρεάλ, η ομάδα του Χάνσι Φλικ έκανε επίδειξη δύναμης από την αρχή μέχρι το φινάλε, για να φτάσει στο επιβλητικό 5-1 και να κάνει το “6 στα 6” στην εκκίνηση της φετινής La Liga που την έφερε στο +4 απο την πλησιέστερη διώκτριά της.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπλαουγκράνα πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, στο 20ο και στο 35ο λεπτό, με την Βιγιαρεάλ να μειώνει στο 38′ σε 1-2 αλλά στο δεύτερο μέρος να υπάρχει απόλυτη κυριαρχία από πλευράς Καταλανών.

Ο Τόρε ήταν εκείνος που τους έδωσε ξανά την ασφάλεια των δύο γκολ διαφορά στο 58′ ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Ραφίνια που έγραψε το τελικό 1-5 με δύο γκολ μέσα σε εννέα λεπτά (75′ 83′), με το φινάλε να βρίσκει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να χαμογελούν για τη νέα νίκη αλλά ταυτόχρονα να αγωνιούν για τον σοβαρό τραυματισμό του Τερ Στέγκεν λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, που απειλεί να τον αφήσει νοκ-άουτ ακόμη και για όλη τη σεζόν.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Κόντε, Φεμενία, Μπαγί, Λόγκαν Κόστα, Σέρχι Καρδόνα, Πεπέ (78′ Σουάρεθ), Κομεσάνια (78′ Τέρατς), Παρέχο (70′ Γκέιγ), Μπαένα (78′ Ακομάς), Πέρεθ, Πίνο (63′ Μπάρι)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (45′ Πένια), Κουντέ, Ντομίνγκες (59′ Κουμπαρσί), Μαρτίνεθ (81′ Φορτ), Μαρτίν, Τόρε (59′ Βίκτορ), Γκαρσία, Πέδρι (59′ Κασάδο), Γιαμάλ, Λεβαντόβσκι, Ραφίνια

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.