Παβάρ: “Ο Γκριεζμάν ήταν ο απόλυτος ηγέτης, είναι σκληρό όταν φεύγουν τέτοιοι παίκτες”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από λαμπερή δεκαετή παρουσία στα γήπεδα του κόσμου με την εθνική Γαλλίας (2014-2024) όπου πανηγύρισε μεταξύ άλλων την κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018) και ενός Nations League (2021) ο άλλοτε αρχηγός των μπλε, Αντουάν, Γκριεζμάν, πήρε μία πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από τη διεθνή δράση σε ηλικία 33 ετών.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μούδιασμα σε αρκετούς από τους συμπαίκτες του, με έναν εξ αυτών, τον Μπενζαμίν Παβάρ, να μην ξεχνάει τα 52 ματς που μοιράστηκε με τον Γκριεζμάν από το 2017 μέχρι και φέτος και να αποθεώνει τον μεσοεπιθετικό της Ατλέτικο μέσω συνέντευξής του στην “Equipe”:

“Έχω μεγάλο σεβασμό στον Γκριεζμάν για αυτά που έκανε για την Γαλλία. Πιστεύω ότι μπορούμε να πούμε με ψυχραιμία ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της εθνικής μας.

Χάσαμε τα τελευταία χρόνια τον Ουγκό Λορίς, τον Ολιβιέ Ζιρού, τον Ραφαέλ Βαράν, τώρα χάνουμε τον Αντουάν. Είναι θρύλοι και είναι σκληρό να βλέπουμε τέτοιους παίκτες να αποχωρούν”, δήλωσε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός της Ίντερ, και πρόσθεσε:

“Τώρα καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα και να γράψουμε νέα. Ο Γκριεζμάν ήταν ο απόλυτος ηγέτης. Μπορούσε να μιλήσει μόνο όταν ήταν αναγκαίο, όταν η ομάδα το είχε ανάγκη.

Το κυριότερο ήταν πως αποτελούσε παράδειγμα με αυτά που έκανε μέσα στο γήπεδο. Είχε πάντα ζήλο, έβαζε πάντα την ομάδα πάνω απ’όλα μας δημιουργούσε την επιθυμία να δίνουμε τα πάντα στο χορτάρι ακόμα και όταν ήμασταν κουρασμένοι”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.