Η νέα εποχή του Champions League: Σέντρα στη League Phase με το ντέρμπι Μίλαν-Λίβερπουλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με νέο… σχεδιασμό ανοίγει από σήμερα η αυλαία του Champions League!

Σε ένα ενιαίο όμιλο, την περίφημη League Phase, των 36 ομάδων, οι σύλλογοι της ευρωπαϊκής ελίτ θα παλέψουν για να πάρουν μία από τις οκτώ πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που εξασφαλίζουν απευθείας πρόκριση στα νοκ άουτ, ή έστω ένα εισιτήριο για τα play-off, φτάνοντας από την 9η μέχρι την 24η θέση.

Η πρεμιέρα γίνεται σε τρεις δόσεις, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν αναμετρήσεις και την Πέμπτη (19/9).

Το μεγαλύτερο ματς της 1ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί σήμερα (17/9), ανάμεσα στην Μίλαν και τη Λίβερπουλ στο… repeat του τελικού του 2007. Την ίδια μέρα, η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Στουτγκάρδη, ενώ η ανανεωμένη Γιουβέντους του Τιάγκο Μότα θα αντιμετωπίσει την PSV Αιντχόφεν.

Την Τετάρτη (18/9), η περσινή φιναλίστ Ντόρτμουντ θα επισκεφτεί την Κλαμπ Μπριζ, όπου αγωνίζεται ο Χρήστος Τζόλης, ενώ θα «επαναληφθεί» και ο τελικός του 2023 ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ.

Την Πέμπτη (19/9) η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί με τη Μονακό να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα και η κάτοχος του Europa League, Αταλάντα την Άρσεναλ. Επίσης, η Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει τη Λειψία.

Όλοι οι αγώνες της πρεμιέρας στη League Phase θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη από τα κανάλια CosmoteSport, τα οποία θα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

https://www.newsbomb.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.