Λαμία – Πανσερραϊκός 1-2: Με διπλό πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, σε παιχνίδι με δύο αποβολές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την πρώτη του νίκη στη Stoiximan Super League πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός. Οι Σερραίοι επικράτησαν 2-1 της Λαμίας στο Αθανάσιος Διάκος για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

O Δεληγιαννίδης άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν μείνει με δέκα παίκτες 13 λεπτά νωρίτερα, εξαιτίας της αποβολής του Βλαχομήτρου.

Στο 57′ ο Περούτζι είδε δεύτερη κίτρινη και ο Πανσερραϊκός έμεινε επίσης με δέκα παίκτες. Ωστόσο, στο 63′ έκανε το 2-0 με τον Μπετανκόρ. Τέσσερα λεπτά πιο μετά ο Ρινγκ μείωσε για τη Λαμία.

Τους τέσσερις βαθμούς έφτασαν οι Σερραίοι, ενώ στους πέντε έμειναν οι Φθιωτοί. Την επόμενη αγωνιστική, η Λαμία θα φιλοξενηθεί από τον Άρη (5/10, 20:00), ενώ ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ (6/10, 16:00).Το ματς

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά με τις δύο ομάδες να βρίσκουν διάθεση να γίνουν απειλητικές και να κυκλοφορήσουν δύσκολα. Στο 14′ ο Πανσερραϊκός βρήκε δίχτυα με σουτ του Μπέντανκορ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Τομάς. Όμως, το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για τη Λαμία στο 23ο λεπτό. Ο Βλαχομήτρος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμά του στον Χαντάκια. Αρχικά, ο διαιτητής έδειξε κίτρινη, ωστόσο ειδοποιήθηκε από τον VAR, τσέκαρε τη φάση στο μόνιτορ και άλλαξε την απόφασή του.

Στο 36ο λεπτό οι Σερραίοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Δεληγιαννίδης εξαπέλυσε βολίδα εκτός περιοχής και έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο 57ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν επίσης με δέκα παίκτες. Συγκεκριμένα, ο Περούτζι είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα πάτημά του στον αντίπαλό του. Οι Σερραίοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Στο 63′ ο Λιάσος είδε την κίνηση του Φαρές στα αριστερά, εκείνος έκανε το γέμισμα προς το δεύτερο δοκάρι και ο Μπετανκόρ με ένα tap in έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 67ο λεπτό και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Ο Γκουίντο μέσα στην περιοχή έστρωσε την μπάλα στον Ρινγκ. Έκανε το σουτ από τα αριστερά, ο Ντέιβιντσον έβαλε την κόντρα, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας για το 2-1. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο σκορ, παρά τις τελικές που είχαν αμφότερες οι ομάδες.

  • ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Ενρίκες (65′ Μπίκοβ), Κορνέζος, Λέο, Ραντόνια (84′ Σιμόνι), Γιαννούτσος (65′ Δοϊρανλής), Νούνιες (84′ Σαραμαντάς), Ρινγκ, Φουρτάδο, Μέκιτς (65′ Γκουίντο), Βλαχομήτρος
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκελασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ (60′ Καρασαλίδης), Περούτσι, Χαντάκιας, Φαρές, Στάικος (46′ Λιάσος), Ντάβιντσον, Τομάς (75′ Ντέλετιτς), Χατζηστραβός (61′ Γκέλιν), Μπετανκόρ
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.