Europa League: Νικηφόρο ξεκίνημα για Φενέρμπαχτσε και Ρέιντζερς στην πρεμιέρα τους στη League Phase

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League Phase του Europa League η Φενέρμπαχτσε, η οποία νίκησε 2-1 την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στην Κωνσταντινούπολη παρότι οι Βέλγοι πάλεψαν μέχρι τέλους για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε το προβάδισμα στο 26′ με τον Σογιουντσού. Ο Σιμάνσκι έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπεκάο πήε την κεφαλιά και ο Τούρκος στόπερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 73′ λόγω της αποβολής του Μακ Άλιστερ, γεγονός που οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν και έκαναν το 2-0 στο 82′ με το αυτογκόλ του Μπούρζ.

Εν τέλει και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες με τον Οσάγι-Σάμουελ να δέχεται δύο κίτρινες σε τρία λεπτά και να αποβάλλεται.

Οι Βέλγοι είχαν την ευκαιρία να μειώσουν στο 90’+2′ όμως ο Ιβάνοβιτς είδε τον Λιβάκοβιτς να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε. Τελικά η Ουνιόν κατάφερε να μειώσει αμέσως μετά με ένα δυνατό σουτ του Σάικς.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη League Phase και η Ρέιντζερς, η οποία πέρασε με 2-0 από τη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε.

Η Ρέιντζερς χτύπησε στην αυγή του αγώνα, βρίσκοντας δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό. Ο Ντέσερς βρέθηκε σε θέση βολής, σημάδεψε το δεξί δοκάρι της Μάλμε και ο Μπαϊράμι πήρε το ριμπάουντ δίνοντας το προβάδισμα στους Σκωτσέζους.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Ρέιντζερς σκοράρει στο πρώτο λεπτό ευρωπαϊκού αγώνα μετά τον Οκτώβριο του 1998 όταν ο Τζενάρο Γκατούζο είχε σκοράρει στο Κύπελλο UEFA απέναντι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Η Ρέιντζερς βρήκε και δεύτερο γκολ κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη στο 76′ με τον ΜακΚλόσαντ. Ο 21χρονος υποδέχθηκε την μπάλα έπειτα από μια απομάκρυνση της σουηδικής άμυνας και με ένα αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ντάλιν για το 2-0.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.