Ατρόμητος – Λαμία 4-2: Κυρίαρχος με τεσσάρα και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν 4-2 της Λαμίας για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

O Kαρλίτος άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό για τους γηπεδούχους, με τους Φθιωτούς να ισοφαρίζουν στο 40ο λεπτό με τον Ραντόνια. Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πάτησε γκάζι, με τον Μπακού να κάνει στο 50′ το 2-1. Οι Φαν Βερτ (70′) και Αθανασίου (77′) ανέβασαν περαιτέρω τον δείκτη του σκορ, με το αυτογκόλ του Χουτεσιώτη να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Στους οκτώ βαθμούς ο Ατρόμητος, όσους έχουν Παναθηναϊκός, Άρης και ΟΦΗ, ενώ στους πέντε παρέμεινε η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά. Την επόμενη αγωνιστική οι Περιστεριώτες αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης (29/9, 19:00), ενώ η Λαμία φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό (30/9, 20:00).

Το ματς

Ο Ατρόμητος μπήκε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και άνοιξε νωρίς το σκορ στο παιχνίδι. Στο 5ο λεπτό ο Κίνι έβγαλε την βαθιά μεταβίβαση από τα δεξιά προς την περιοχή. Ο Καρλίτος κοντρόλαρε ανάμεσα σε δύο παίκτες, διένυσε μέτρα στην περιοχή προς τα δεξιά για να ξεμαρκαριστεί, εκτέλεσε και έκανε το 1-0.

Οι Περιστεριώτες είχαν το πάνω χέρι και στο 28ο λεπτό είχαν καλή στιγμή. Ο Αθανασίου σούταρε από δύσκολη γωνία αριστερά της περιοχής, όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο 30ο λεπτό ο Γιουμπιτάνα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο σε δύο προσπάθειες δεν νίκησε τον Κόστιτς.

Στο 37ο λεπτό ο Καρλίτος ένιωσε ενόχληση και αντικαταστάθηκε. Την ίδια ώρα, η Λαμία είχε ισορροπήσει και κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα. Στο 40′ έφτασε και στην ισοφάριση. Ο Νούνιες με εξαιρετική μεταβίβαση από τα αριστερά, βρήκε τον Ραντόνια στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με το κεφάλι έκανε το 1-1.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος. Προειδοποίησε πρώτα με τον Ουάρντα στο 47′, ενώ τρία λεπτά αργότερα πήρε και το προβάδισμα. Ο Ουεντραόγκο βρήκε τον Ουάρντα αριστερά της περιοχής, εκείνος με τη μία έκανε το γύρισμα και ο Μπακού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυ

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι. Στο 54′ ο Τομ Φαν Βερτ έκανε το σουτ στα όρια της περιοχής, απέκρουσε ο Κόστιτς, ο Γιουμπιτάνα πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως, ήταν εμφανώς εκτεθειμένος και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 62′ ο Φαν Βερτ απείλησε εκ νέου, ενώ στο 68′ ο Μπακού είχε δοκάρι. Οι δύο αυτοί παίκτες συνεργάστηκαν για το τρίτο γκολ των Περιστεριωτών. . Ο Μπακού τροφοδότησε τον Φαν Βερτ, εκείνος πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, εκτέλεσε και σκόραρε για το 3-1.

Ο Ατρόμητος δεν έλεγε να πατήσει φρένο και στο 77ο λεπτό ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ. Ο Ουάρντα βρήκε τον ελεύθερο Αθανασίου στα αριστερά. Εκείνος σούταρε, η μπάλα βρήκε στα πόδια του Ραντόνια, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 4-1.

Η Λαμία μείωσε στο 88ο λεπτό σε μία περίεργη φάση. Ο Ενρίκες έπιασε την κεφαλιά, ο Χουτεσιώτης φαινόταν να ελέγχει, ωστόσο η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του, με διαιτητή και VAR να συμφωνούν πως έχει περάσει ολόκληρη την γραμμή. Έτσι, διαμορφώθηκε το τελικό 4-2

  • ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου (81′ Βρακάς), Ουέντραογκο, Τσιγγάρας (81′ Τσακμάκης), Μπακού (81′ Γκονζάλεθ), Γιουμπιτάνα (66′ Μίχορλ), Ουάρντα, Καρλίτος (39′ Καρλίτος)
  • ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Σάντμπεργκ (46′ Μπίκοφ), Κορνέζος (74′ Σιμόνι), Λέο, Ραντόνια, Γιαννούτσος, Νούνιες, Ρινγκ, Φουρτάδο (79′ Σαραμαντάς), Μέκιτς (56′ Ενρίκες), Βλαχομήτρος (56′ Γκουίντο)
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.