Πάτρα: Μια απίστευτη διάσωση ανήλικου σκυλάκου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb έκανε η Αλεξάνδρα Δημοπούλου, σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων στο θέμα των αδέσποτων ζώων, που σχετίζεται αρχικώς με μια απίστευτη διάσωση σκυλάκου και ακολούθως με έκκληση να βρεθεί φιλοξενία:
Το σκυλάκο για τον οποίο είχε γίνει έκκληση από τη Τζούλια Καραγιάννη, και ο οποίος κάποιες μέρες είχε κάπου κρυφτεί και δυστυχώς δεν τον έβρισκαν, κατόρθωσε και τον περισυνέλεξε ο Κωνσταντίνος φιλόζωος εθελοντής με έναν φίλο του (Χίλια μπράβο στα παιδιά!!!) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες αργά το βράδυ στην κτηνίατρο του ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Ioanna Giannakopoulou η οποία το χειρουργούσε μέχρι τις 12: 40 τη νύχτα _Ναι, και είναι ανεκτίμητης αξίας η άμεση κτηνιατρική φροντίδα τέτοιες ώρες!!!
Είναι περίπου 9 μηνών και πολύ ταλαιπωρημένος.
Γύριζε τόσες μέρες με κομμένο λαιμό, με τεράστια πληγή, τον έψαχνε και άτομο της περισυλογής του Δήμου και Εθελοντές μα κάπου είχε κρυφτεί ο φουκαράς.
Είχε τελικά περασμένο στο λαιμό ένα λαστιχοειδές που είχε γίνει γίνει ένα με το δέρμα. Έχει πάρει μια πολύ καλή κτηνιατρική φροντίδα και πρέπει να συνεχίσουμε.
Φυσικά όλα τα έξοδά του καλύπτονται από το ΔΗΜΟ, μα αυτό που χρειαζόμαστε επειγόντως είναι μια τρυφερή φιλοξενία για τον μικρούλη.
Να αναρρώσει και να ξεχάσει τους πόνους και την ταλαιπωρία του.
Όποιος μπορεί να προσφέρει σ’ αυτό ας μου γράψει παρακαλώ.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
και ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΟ
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.