Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου για την «Κιβωτό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με την Αντιδήμαρχο Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη, συμμετείχε σήμερα το πρωί στην κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, για την «Κιβωτό της Αγάπης».

Οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν, να διαφυλαχθεί αφενός πως κανένα παιδί που φιλοξενείται στο ίδρυμα δεν θα κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή του από μια επικείμενη διακοπή ρεύματος  και αφετέρου  πως θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν με αποκλειστική ευθύνη του κράτους.

fau_3951.jpg

Η Αντιδήμαρχος δήλωσε: «Η Δημοτική Αρχή παίρνει μέρος στην συγκεκριμένη κινητοποίηση, τασσόμενη ενάντια σε κάθε προσπάθεια απαξίωσης των προνοιακών μας δομών.

Η επαπειλούμενη διακοπή   ρεύματος στην «Κιβωτό» και γενικά στις προνοιακές μας δομές, ισοδυναμεί με πρόθεση εγκληματικής ενέργειας, αφού πολλά από τα  παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, υποστηρίζονται μηχανικά. Θα εμποδίσουμε κάθε τέτοια προσπάθεια, καθώς και κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να απαξιώσει την προσφορά των προνοιακών δομών, μετακυλίοντας τις ευθύνες της στις ΜΚΟ και στους ιδιώτες επιχειρηματίες που το μόνο που έχουν στόχο είναι το κέρδος».

fau_3895.jpg

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.