Κλείνει για 15 ημέρες η Πατρών-Πύργου στην Παραλία για εργασίες της ΔΕΥΑΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης θα πραγματοποιηθούν επί της Π.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στην Παραλία Πατρών στο πλαίσιο του έργου “Αποχέτευση λυμάτων οικισμών Γ’ προτεραιότητας Δήμου Πατρέων”.

 

Λόγω των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στην Παραλία Πατρών, και συγκεκριμένα στο τμήμα:

 

Από τη συμβολή με την οδό Αθανασίου Διάκου (έναντι παλαιού Δημαρχείου Παραλίας) έως την αρχή του παραλιακού δρόμου (Τσαούση).

 

Επίσης θα υπάρξει ευρύτερη διακοπή – ρύθμιση της κυκλοφορίας επί της Π.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, από την οδό Καλαβρύτων στην Παραλία Πατρών έως τη συμβολή με την οδό Αγίου Κωνσταντίνου στα Ροΐτικα, με χρήση του υπάρχοντος οδικού δικτύου της περιοχής, όπου θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση.

 

Η παραπάνω διακοπή – κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ξεκινήσει από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 8 π.μ. και θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 10 μ.μ. σύμφωνα και με σχετική απόφαση της Τροχαίας Πατρών (566/2024).

 

Η ΔΕΥΑΠ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για μείωση του χρόνου αποπεράτωσης των εργασιών και ζητά την κατανόηση των συμπολιτών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.