Η ΕΛ.ΑΣ για την εξιχνίαση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης στην Πάτρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υπόθεση απάτης που διαπράχθηκε στις 10-9-2024 σε περιοχή της Πάτρας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ενεργώντας με συνεργούς του, που αναζητούνται στις 10-9-2024, στην Πάτρα, εξαπάτησαν τηλεφωνικά ηλικιωμένη, γυναίκα με το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης να υποβληθεί η κόρη της σε χειρουργείο λόγω προγενέστερου ατυχήματος και της αφαίρεσαν 40.000 ευρώ.

Από την προανάκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος μετέβη με μοτσικλέτα στην οικία της ηλικιωμένης, από την οποία απέσπασε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου και των συνεργού του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσυκλέτα του ως μέσο διευκόλυνσης διάπραξης της αξιόποινης πράξης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.