Πετράκος σε Ακρίτα: «Όταν ο πατέρας σου αποφάσισε να βρει την τύχη του στην Αθήνα, ο παππούς σου πούλησε το βόδι του»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το αιχμηρό σχόλιο του Θανάση Πετράκου στην Έλενα Ακρίτα.

Οπρώην  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος του ΜέΡΑ25, απάντησε στην Έλενα Ακρίτα σχετικά με τα σχόλιά της για τον «γιο της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο» μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ειδικότερα, ο κ. Πετράκος αναδημοσίευσε ανάρτηση του ποιητή και πεζογράφου Άρη Σταματάκη, ο οποίος αναφέρεται στον πατέρα της Έλενας Ακρίτα, Λουκή. Ο Σταματάκης σχολιάζει, μεταξύ άλλων: «Όταν ο πατέρας σου, Λουκής, αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στην Αθήνα, ο παππούς σου στην Κύπρο πούλησε το βόδι του…».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Πετράκου:

Η ΠΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΕΛΕΝΑ,ΑΚΡΙΤΑ,

Απο τον αγαπημενο σύντροφο Αρη Aris Stamatakis Μπράβο Άρη!!!

“Η κ.’Ελενα Ακρίτα μίλησε για το γιό της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο και τους ..χορτάτους . Το γιό της πλυστρας λέει να φοβόμαστε…

– Κρείττον σιγάν κ. Έλενα.

Να σου θυμίσω λοιπόν:

Όταν ο πατέρας σου ο Λουκης αποφάσισε να βρεί την τύχη του στην Αθήνα ,ο παππούς σου στην Κύπρο πούλησε το βόδι του κι έδωσε όλα τα χρήματα στον πατέρα σου που με αυτά επιχείρησε το ξεκίνημά του.

Όταν το ποσό εξανεμίστηκε κάθισε μια μέρα απελπισμένος στο Βασιλικό Κήπο. Κοίταζε ένα πανυψηλο δένδρο κι έκανε μαύρες σκέψεις.

– Αν ανέβω στην κορυφή και πέσω με το κεφάλι… Τέτοιες σκέψεις έκανε ο νεαρός Λουκής εκείνη τη μέρα.Η τύχη του χαμογέλασε όμως και βρήκε την πρώτη του πρόχειρη δουλειά. Στου Λαμπράκη αν θυμάμαι καλά.

– Στις δύσκολες μέρες τής ζωής μου θυμόμουνα πάντα το νεαρό Λουκη, το πάμφτωχο παιδί από την Κύπρο κι έπαιρνα κουράγιο. Το παιδί με το τρύπιο πιθανον σώβρακο .. Το νεαρό Λουκη που έφτασε εκεί που έφτασε.

– Μην υποτιμάτε λοιπόν κ. Ακρίτα αυτούς που δεν είναι χορτάτοι. Εντελώς κατά σύμπτωση, απ αυτούς ακριβώς κατάγεστε…”.

 

 

Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις 

Υπενθυμίζεται ότι αίσθηση είχε προκαλέσει η φωτογραφία που ανήρτησε στα social media η Έλενα Ακρίτα προκειμένου να σχολιάσει τη δημοσκόπηση του OPEN, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Στη φωτογραφία φαίνεται η ανοιχτή τηλεόραση και το γράφημα της δημοσκόπησης, ενώ στο φόντο υπάρχει μια εσωτερική πισίνα.

Η Έλενα Ακρίτα έσπευσε να δώσει εξηγήσεις μάλιστα σχετικά με την πισίνα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα την φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ανάρτηση προκάλεσε «βροχή» σχολίων από χρήστες του Twitter με αποτέλεσμα η ίδια να προχωρήσει σε νέα ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε ότι υπέβαλε την παραίτησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την οποία όμως ο Νίκος Παππάς δεν έκανε δεκτή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.