Μαρινέλλα: Κλινικά σταθερή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κλινικά σταθερή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται η Μαρινέλλα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Δείτε αναλυτικά

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος

Αγωνία για την υγεία της μετά την κατάρρευση στο Ηρώδειο

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχει υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Υγεία με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Υπενθυμίζεται πως την ώρα που ερμήνευε το τρίτο τραγούδι, το «Τα λόγια είναι περιττά», όπως φαίνεται στα βίντεο που κυκλοφόρησαν, άρχισε να τρέμει, να τρεκλίζει και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα κατέρρευσε.

Το κοινό πάγωσε βλέποντάς την πεσμένη στη σκηνή ενώ κοντά της έσπευσαν συνεργάτες και ο προσωπικός γιατρός της για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Υγεία» και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αναμένουν με αγωνία τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας της, ευχόμενοι για το καλύτερο δυνατό καθώς τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.