Καταγγελία σοκ: Ιερέας κλείδωσε την 19χρονη κόρη του σε κρύπτη καμπαναριού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, ο 57χρονος πατέρας της, ιερέας στο επάγγελμα, την κλείδωσε για τρεις ημέρες σε κρύπτη κάτω από το καμπαναριό εκκλησίας, όπου φέρεται να ιερουργούσε.

Στο ekklisiaonline.gr μίλησε η 19χρονη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πατέρας της είναι άνθρωπος πολύ αυστηρών αρχών. Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν στις αρχές Ιουλίου, όταν η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της από την πόλη όπου σπούδαζε νοσηλευτική.

Εκεί, βάσει των όσων αναφέρει η 19χρονη, υπήρξε έντονος λεκτικός διαπληκτισμός με τον πατέρα της. Ο ιερέας συγκεκριμένα, δεν ενέκρινε τον τρόπο ζωής της κόρης του, θεωρώντας πως είναι προκλητικός και προσβλητικός για τον ίδιο.

Αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να τακωθούν για την εμφάνιση και ενδυμασία της αλλά και για την καθημερινότητά της, όπως του την περιέγραψε κόρη άλλου ιερέα η οποία φοιτά στην ίδια πόλη με την 19χρονη.

Η 19χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά αναφέρει στο ekklisiaonline:

«Είχαμε πολλούς καβγάδες και άσχημους, κάποιες φορές μάλιστα με έδερνε, με έσπρωχνε και με έβριζε χυδαία. Η μάνα μου έχει πεθάνει από όταν ήμουν 8 , ο πατέρας μου μεγάλωσε και μένα και τον αδελφό μου.

Μια μέρα που είχα βγει, όταν γύρισα τον είδα να με περιμένει στην πόρτα της πολυκατοικίας μας η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τον Ιερό Ναό όπου λειτουργεί, ήταν εξαγριωμένος, με χαστούκισε και με απείλησε λέγοντας : “Στο δικό μου σπίτι δεν θα έρχεσαι τέτοια ώρα π@@@@@@”.

Με άρπαξε από τα μαλλιά και με έσυρε σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο (τη λέμε κρύπτη γιατί μοιάζει με κρύπτη) κάτω από το ένα καμπαναριό του Ναού. Με έσπρωξε μέσα και κλείδωσε την πόρτα παίρνοντάς μου το κινητό. Στο δωμάτιο είχε μόνο ένα σχεδόν σαπισμένο στρώμα, μια τουαλέτα ενώ από πάνω στην οροφή ήταν το καμπαναριό.

Εγώ φώναζα, ούρλιαζα και δεν με έβγαζε, μέσα η κρύπτη μύριζε πολύ άσχημα, δεν είχα τα προσωπικά μου είδη δεν είχα τίποτα ούτε μπάνιο δεν μπορούσα να κάνω.

Τρεις ημέρες με άφησε εκεί, μου έφερνε μόνο νερό και λίγο φαγητό από το σπίτι μέχρι λέει να “αλλάξω μυαλά” και τελικά την 3η ημέρα γύρισε ο αδελφός μου με έναν φίλο του και μου άνοιξε.

Έκτοτε έφυγα από την Θεσσαλονίκη, δεν έχω ξαναμιλήσει στον πατέρα μου μετά από εκείνο το περιστατικό. Εύχομαι σε κανέναν να μη συμβεί κάτι τέτοιο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.