Επιτέθηκαν με φαλτσέτα στον 12χρονο σε ώρα διαλείμματος – Ασταμάτητα τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας μεταξύ των ανηλίκων στη χώρα μας. Μετά τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα, ένα ακόμη καταγράφηκε στην Ερμιόνη Αργολίδας με θύμα έναν 12χρονο μαθητή.

Δύο ανήλικοι τον απείλησαν και του επιτέθηκαν με φαλτσέτα σε προαύλιο σχολείου στην Ερμιόνη. Οι ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για απλή σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας τους.

Τι είπε ο δικηγόρος του 12χρονου στην Αργολίδα

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου, Γιώργος Γεωργόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι συναντήθηκε και με το παιδί και με τους οικείους του και ότι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση.

«Είναι ένα περιστατικό, το οποίο είναι πρωτοφανές για την περιοχή μας, δεν έχουμε τέτοια περιστατικά ενδοσχολικής βίας. Το παιδάκι πήγε στο σχολείο, ήταν στο κυλικείο την ώρα του διαλείμματος, πήγε να ψωνίσει κάτι και τον πλησίασαν οι κατηγορούμενοι με τη συνδρομή και άλλων προσώπων, οι οποίοι τον απομάκρυναν από τον χώρο του κυλικείου. Επιχείρησε ένας εξ αυτών με μια φαλτσέτα που έφερε μαζί του να τον ξυρίσει στο μουστάκι, χωρίς να υπάρχει καμία συναίνεση του παιδιού για αυτό, με τον άλλον να τον ακινητοποιεί», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου.

«Εκτιμώ ότι όπως γίνεται σε όλα τα σχολεία, ότι υπάρχουν καθηγητές οι οποίοι βρίσκονται έξω στον χώρο του διαλλείματος. Δεν έχουμε διασταυρώσει ακόμη ποιοι ήταν αυτοί οι καθηγητές, σε ποια σημεία βρίσκονταν και αν είδαν το περιστατικό», συνέχισε ο κ. Γεωργόπουλος.

Σε ερώτηση γιατί το έκαναν αυτό οι δράστες, ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου τόνισε ότι «δεν το ξέρουμε, δεν υπήρχαν μεταξύ τους ούτε αντεγκλήσεις, ούτε διαφορές, ούτε προβλήματα».

https://www.newsbomb.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.