Αργολίδα: Προφυλακιστέος ένας 17χρονος για το ξύρισμα 12χρονου με φαλτσέτα στο σχολείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο άλλος.

Στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στη Νέα Κασσαβέτεια Μαγνησίας οδηγείται ο ένας 17χρονος από την Ερμιόνη που απείλησε και ξύρισε με φαλτσέτα 12χρονο στο προαύλιο σχολείου την ώρα του διαλείμματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, γιατί θεωρήθηκε ότι είχε “ηγετικό ρόλο” στην υπόθεση, ενώ ο δεύτερος 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στο άκουσμα της απόφασης για την προφυλάκισή του ο 17χρονος ξέσπασε σε λυγμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του ενός δήλωσε νωρίτερα ότι ο γιος του είχε μαζί του τη φαλτσέτα, «γιατί θέλει να γίνει κομμωτής», υποβιβάζοντας το βίαιο περιστατικό και κάνοντας λόγο για «παιχνίδι».

Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπήρχε καμία συναίνεση και δεν είναι πλάκα να κυκλοφορούν παιδιά με φαλτσέτα στο σχολείο».

«Αν είχε αντιδράσει, δεν ξέρει κανείς τι θα του είχαν κόψει», πρόσθεσε ο Γιώργος Γεωργόπουλος, τονίζοντας ότι οι δύο 17χρονοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πατέρα του 17χρονου είπε πως, «υπάρχουν σχολές κομμωτικής γι’αυτά τα πράγματα, το σχολείο δεν είναι κομμωτήριο» και υπογράμμισε πως, ο 12χρονος είναι σε κατάσταση σοκ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.