Ανδρουλάκης: Απάντηση του επιτελείου του στον Δούκα: «Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρiν από λίγο το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη σχολίασε τις κατηγορίες που απηύθυνε ο Χάρης Δούκας περί επιθέσεων λάσπης εις βάρος του από συνεργάτες του προέδρου και εκ νέου υποψήφιου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση», ήταν το σχόλιο του επιτελείου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρης Δούκας, μιλώντας χθες το βράδυ σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Κορυδαλλού, άφησε αιχμές για τον Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή την ύπαρξη στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ βουλευτών άλλων κομμάτων.

«Δεν ήμουν εγώ πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ όταν στα ψηφοδέλτιά μας, στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές, υπήρχαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Στις εθνικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Δεν ήμουν εγώ πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ όταν στις ευρωεκλογές και στις εθνικές μας εκλογές, υπήρχαν βουλευτές και ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Σε ό,τι, όμως με αφορά, εγώ θέλω να είμαι καθαρός», τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.