Αλεξανδρούπολη: Βιασμό έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στον 5χρονο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στον πεντάχρονο μετά την καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συνομηλίκους του σε νηπιαγωγείο της Αλεξανδρούπολης, κατά την διάρκεια του διαλείμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την ιατροδικαστική εξέταση βρέθηκαν συμβατά ευρήματα στην επίμαχη περιοχή του ανηλίκου τα οποία μαρτυρούν και δίνουν μια γενική εικόνα παιδιού που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Συγκεκριμένα, και στον βαθμό που γίνεται να αναπαραχθεί, από την εξέταση προέκυψε ότι ο πεντάχρονος φέρει κακώσεις από δάχτυλο ή κάποιο αντικείμενο όπως μολύβι, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να βιάστηκε από αντρικό μόριο.

Στο μεταξύ, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι ο πεντάχρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Είναι σαν άρρωστος μέσα στο σπίτι, δεν ακούμε ούτε τη φωνή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς του ανηλίκου επισημαίνουν ότι ο γιος τους ήταν ένα πολύ ζωηρό παιδί και τώρα δε θέλει ούτε να μιλάει, ειδικά για όσα κατήγγειλε ότι βίωσε από τους δύο συμμαθητές του. «Το μόνο που μας ζήτησε είναι να μην ξαναμιλήσουμε για αυτό το πρόβλημα άλλο, έχει κουραστεί πολύ καθώς τον πιάνουν και τον ρωτάνε κι άλλοι άνθρωποι που έμαθαν για το περιστατικό. Είναι τόσο δύσκολο και για εμάς, για την ψυχολογία όλης της οικογένειας. Προσπαθούμε να είμαστε δυνατοί αλλά είναι πολύ δύσκολο» επισημαίνει.

«Είναι πολύ σοβαρό το θέμα και θα πρέπει να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη» τονίζει με αφορμή ότι σήμερα θα οδηγηθούν στα δικαστήρια οι δύο νηπιαγωγοί, οι οποίοι κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οι γονείς των δύο ανήλικων, οι οποίοι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.