Πολύεδρο: Παρουσίαση βιβλίου «Τα πεντόλιρα… του Ούρσα» – Αργύρης Στ. Τσαμπάζης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρουσιάζεται την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στο Πολύεδρο, το μυθιστόρημα του Αργύρη Στ. Τσαμπάζη. «Τα πεντόλιρα… του Ούρσα» \

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: O Δρ. Πολύβιος Ν. Πρόδρομος – Καθηγητής Γλώσσας και Λογοτεχνίας και ο Θάνος Χριστακόπουλος, Δημοσιογράφος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα.

Ένα Ιστορικό, κοινωνικό μυθιστόρημα. Γενναίο, τολμηρό, αποκαλυπτικό με σπάνια ιστορικά και κοινωνικά ευρήματα. Ένα ευχάριστο ξάφνιασμα για τους λάτρεις του καλού βιβλίου, που οι ιστορίες των ηρώων διαδραματίζονται σε βάθος χρόνου και κυρίως στην περιοχή των Νομών Σερρών, Δράμας και Καβάλας.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι συνάδερφοι του Ομίλου της πρώην ΑΤΕ BANK – ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, καθώς και ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών.

Η έμπνευση για να έχεις ειρήνη… να σου φύγει το βάρος, έρχεται όταν ακούς την καρδία σου! Πρέπει ν’ ακούσεις προσεκτικά… Να είσαι απλός… να έχεις απλότητα στη ζωή σου… Να έχεις χαρά. Να αισθάνεσαι την ευγνωμοσύνη κάθε μέρα… Να εμπνέεσαι από την μεγαλύτερη μαγεία που υπάρχει… αυτό το θαύμα των θαυμάτων… Το “πηγαινέλα” της αναπνοής σου… Είσαι ζωντανός Ηλία! Κάθε μέρα η προσπάθεια σου θα πρέπει να είναι να γιορτάζεις τη ζωή… η καρδία σου να είναι ανοικτή ν’ αγκαλιάζει αυτό το φεστιβάλ, πρέπει να είσαι πρώτος καλεσμένος…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.