Μαρινέλλα: Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα – Παραμένει σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση παραμένει η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό με το οποίο διαγνώστηκε μετά την λιποθυμία της το βράδυ της Τετάρτης σε συναυλία στο Ηρώδειο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ούτε και έχει διασωληνωθεί. Κατά πληροφορίες οι γιατροί βρίσκονται σε στάση αναμονής καθώς εάν δεν υποχωρήσει το αιμάτωμα σε 72 ώρες θα προχωρήσουν σε επεμβαση.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, ανέκτησε επαφή με το περιβάλλον με τον ΑΝΤ1 να μεταδίδει ότι είπε στην κόρη της, Τζωρτίνα, πως «δεν ήρθε ακόμα η ώρα μου».

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι η κατάσταση της Μαρινέλλας ήταν πολύ δύσκολη το βράδυ της Τετάρτης με τους γιατρούς να προετοιμάζουν την οικογένειά της για κάθε ενδεχόμενο.

Τις ώρες που ακολούθησαν, όμως, ο οργανισμός της τραγουδίστριας πάλεψε με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε καθώς, όπως ανέφερε και το χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν, η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη είναι εκτεταμένη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η καρδιά της Μαρινέλλας λειτουργεί σαν 50χρονη, γεγονός που βοηθάει στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ώρες και ημέρες παραμένουν κρίσιμες για την Μαρινέλλα δεδομένης της αιμορραγίας στο ένα από τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου της.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.